Valphelg

Pudlarna är helt utslagna efter helgens äventyr.

I fredags eftermiddag hämtade vi upp Annika, Maja och Manta på busstationen. Vi tog en promenad och sedan blev det middag och prat hela kvällen. Lördagen ägnades åt pudelvård och pudelpromenad innan det var dags för tjejerna att åka hemåt igen. Det är verkligen tråkigt att vädret blev som det blev. Det regnade på lördagen och var allmänt grått och trist. Vi hade hoppats på barmark så vi kunde spåra lite, när vi insåg att den här vintern aldrig kommer lämna oss kunde man ju i alla fall fått lite sol…

Manta är nu 5 mån och en sådan liten solstråle, full av bus och energi – mycket i hennes beteende känner jag igen från pappa Täppas. Så roligt att ha en liten dotter på nära håll! Nu har vi bestämt första utställningen också, snart närmar det sig säsong för utställningsperioden – roligt roligt!

Väl hemma igår efter att vi skjutsat Annika & co så tog jag en sväng på ikea utan att handla en endaste sak… chockerande… Hem till föräldrarna hämta hundarna äta middag och sedan in till lägenheten och somna ;)

Idag vaknade vi senare än vanligt pga klockomställningen som jag totalt hade glömt bort. Vid 13 mötte vi Angelica och en av hennes nya valpar, Pajaz 4 mån. Vi tog en promenad och pratade om ditten och datten. Nu är Pudlarna trött igen och jag njuter av sovande hundar :)