Vaaarmt

Imorse steg jag upp, slängde i mig frukost och satte mig sen på golvet för borstning av Studsa. Det tar ju ett tag, tv’n surrade och de övriga två snoozade vidare. Skön söndagmorgon helt enkelt. När hon endå vart färdig borstad slängde jag henne i badet och vid 12 så hade jag en helt tovfri, väldoftande och fluffig pudel! Underbart! Nu ska hon badas och klippas på torsdag inför den stundande resan i helgen. Som jag för övrigt hade mardrömmar om inatt, eller mardröm och mardröm – domaren dömde helknas och studsa var plötsligt en nedklippt aprikos mellis som inte alls föll dem i smaken. haha vi får väl hoppas att hon förblir den svarta skönhet med päls tills på lördag och söndag.

Smillans blodöra är nu värre och på måndag måste vi nog in och dränera, usch och fy så äckligt kan jag säga. hon verkar mer besvärad nu men varken skakar eller kliar utan blir mer sur över att hon inte kan använda öronen som förr. Hon pratar med sina öron precis som Ebba gjorde *mina tjejer*.

Fredagens middag med Karin och Rob blev tyvärr kortare än planerat. Karin fick ett tråkigt besked när hon var här och var tvungen att åka hem hastigt. Men de få timmar jag hann träffa Rob så verkar han vara min typ av grabb. Härligt öppen och glad med glimten i ögat. Hoppas att jag kan få se honom i arbete ganska snart så får man ett hum om hur han är i ”verkligheten”.

Ikväll är det agilitykurs för sista gången innan vi gör en paus. Gruppen är enormt duktiga och det är så kul att ha kurs med drivna förare och hundar!

Nu ska vi svettas på denna enormt varma dag och sedan kanske städa liite och laga mat innan vi vågar oss ut i värmen.