V.A.P

Pappa har vart hemma med hundarna idag. ”VAP – Vård av Pudel” är ett bra begrepp som går lika bra som VAG – Vård av Golden, eller VAB- vård av barn som de flesta kanske känner till (?)

Tur att vi har en pappa som kan jobba hemifrån när det passar honom och arbetet. Rapporter jag fick på dagen var att Studsa fortfarande lyfte på tassen utomhus men gick bättre inomhus. Så kom hundarna hem och nja Studsa var dålig även inne här hemma hos mig. Skit också.

Timmarna går och hundarna vilar som de brukar göra efter en dag på landet. Så vaknar studsa, hon går ut i köket och passerar mig i soffan. Ohaltandes. Så når hon köket, sneglar på mig – ser ut att tänka ”just fan jag ska ju ha ont” och börjar halta igen… hmm lurar hon mig?

Nej, efter en stunds drickande och sniffande i köket gick hon på tassen – men inte helt och hon är stel. Men hopp om förbättring då i alla fall och kanske ingen risk för amputering som var mitt nästa steg i huvudet haha

Så ett stort tack till husse som VAP’ade och ett klick åt Studsa som kliver på tassen blir det idag.