Utställning, kurs och irritation

Späckad helg. Valputställning i Enköping och sista gången ut för Rocky. Han var ensam hane och blev bim, det börjar komma idéer i huvudet på den lille- flickor och hästbajs ;) han fick en jättefin kritik av domaren Annika ullvit- Moe, får återkomma med den för bloggar från sängen/mobilen.

Denna aktivitet gjorde att jag sov hos rockys familj och eftersom att badandet och klippandet tar lite tid gick mer än halva dagen åt igår. Och halva idag. Jag hann hem till mina föräldrar för en powernap och god middag innan jag och studsa skulle på kurs. Underbara speedade hund som vill så mycket <3 Läxa till nästa gång är plattformsträning, ska försöka att komma ihåg att filma vår träning för min egen skull! Irritationen är nog mest pga trötthet men gaaah vissa har verkligen förmågan att trycka på fel knappar. Ska försöka låta nästa vecka vara en sådan vecka utan energitjuvar - får isolera mig, känns som att de flesta runtomkring tar energi.