Utställning i skitväder

Ja jag skulle verkligen inte beskriva det som något annat än just skitväder. Igår var det 4 grader (!!!!) ”varmt” och regn, blåst och gud vet vad. Inte mysigt alls om jag får tycka det själv ;)  Vi var support till Tina och Nuka, så jag satt dessutom frivilligt i detta väder i 5-6h för att det är roligt (?).

Vi åkte vidare söder ut och hamnade i Nyköping, där tog vi in på första bästa hotell och satte igång att pudelbada för fullt. Studsa skulle ställas idag i Norrköping och Tinas Nuka behövde lite tillfräschning efter lördagens väder. Det blev självklart en sen natt… och en tidig morgon. Vi kom iväg lite sent på morgonen vilket resulterade i att Tina fick rusa in i ringen med Nuka utan att fluffa eller byta om själv. Nuka blev 3e bästa championhane med CK – såå himla fin och det är roligt att en silver håller måttet!!

Studsa var riktigt riktigt mammig idag, fattade inte riktigt varför – eller jo, det är löp på G och då blir hon sjåpig. Men med lite extra energi blev det pannkaka när jag försökte springa med henne, hopp och lek och yaaaaaaaaay vad matte är rolig. Med Tina däremot skötte hon sig som hon skulle, så ett snabbt beslut på att Tina skulle få visa henne. Hon vann championklassen över 2 andra och gick sen och blev bästa tik och blev BIM mot hanen. Min lilla lilla lur :D  Kritiken ligger någonstans i bilen så det får bli en annan dag – kort hittar ni via länk från hemsidan.