Uppsala BK

Glömde ju i förra inlägget att nämna att hundarna och jag var till Uppsala bk imorse för lite lydnadsträning på annan BK. Nu var det ju tyvärr inte så mycket folk där, men lite vanligt promenerande folk fick vi som störning iaf. Ingen av hundarna gjorde direkt dåliga pass, men heller inget sådär wow-aktigt… de är ju inte riktigt vana vid att träna så tidigt på morgonen – eller kanske är det matte som behöver sådan vana? Både jag och hundarna kändes sega och då blir ju träningen lite därefter… Några repetitioner av dunderkvalité med framförgåendet fick jag och studsa till och det kändes sååå skönt! Hoppas det håller i sig till tävlingen!

Efter BK åkte jag till Ikea för att köpa diverse ”nödvändiga” saker till hemmet – såsom ramar till championaten, en väckarklocka, glas och skålar. Skulle fynda hundsaker tänkte jag för de rear tydligen ut allt sådant meeen i Uppsala var det redan slut och alla djurprodukter var borta ur sortimentet… trist – fast det borde bara vara temporärt tycker jag, för visst innehöll nya katalogen några djuratiklar? Måste undersökas.

Nu håller Vips på att leta reda på alla saker jag glömt ta upp från golvytan – tänk så förskonad man är med vuxna hundar ;)