Uppletande och hundmöte


För att få studsa trött for vi till bk för lydnad och uppletande, efter 4 hämtade av 9 föremål tar vi paus… Skriver från mobilen så mer utförlig rapport kommer senare. När vi nu då hade paus passade jag på att träna stadga, lämpligt nog kom det en hund längre bort på stigen, jag går av stigen och placerar oss en bit upp i skogen. Jag sätter studs och ser till att hon har ögonkontakt, hon sitter som ett ljus, checkar av den mötande hunden och väljer att titta på matte- duktii! Sen händer det som i min mening borde vara förbjudet – matten har sin smått rabiata hund i flexikoppel och släpper fram honom… Man undrar ju lite vad folk tänker på, i detta fall så staffade det säg för denna matte… Så fort studsa såg att hanen närmade sig så kopplade hon på lockropen, höglöpet är intågande, duktig studs satt dock still medan hon skrek på honom, den hanen blev lagom kollrig kan jag säga *mohaha*