Tankar om 2011

Att sätta upp mål är alltid lite scary, men kan vara en morot att jobba efter så jag tror faktiskt att jag ändå ska ta och skriva ner lite övergripande mål för oss allihopa. Mål, planer, händelser, tankar ja det får väl blandas lite hipp som happ… Det är ju inte alls säkert att det blir just så jag önskar och drömmer om, men en plan är aldrig fel att ha – speciellt inte nu i mitt nya strukturella liv :P (stor kalender är inköpt).

Smilla:
– fylla 12 år i april
– fortsätta att vara frisk
– förgylla mitt och pudlarnas liv med sitt underbara sätt att vara.
– vara den bästaste av valpuppfostrare :)
– ögonlysning på hösten för att se att inget blivit sämre

Täppas
– fylla 7 år i maj
– vara frisk och kry (slank och fit)
– sista 1a priset i lydnadsklass 1
(den j*kla platsliggningen som blev förstörd ska vi minsann visa att vi klarar!)
– uppflyttad till lägreklass spår
– Norsk viltspårschampion
– vara världens bästa lekfarbror åt valparna ;)
– ögonlysning på hösten för att se att allt ser bra ut

Studsa
– fylla 3 år i juni
– tränas aktivt i lydnad och bruks
– starta lydnaden (1a pris)
– starta brukset (uppflytt)
– Norskt viltspårschampionat
– Estniskt utställningschampionat
– Norskt/Danskt utställningschampionat
– vara världens bästa mamma åt vår första kull pudelvalpar

Manta
Här är det ju lite annorlunda, damen ifråga bor ju inte hos mig och jag ställer absolut inga krav på att du Annika ska prestera något alls. Jag är toknöjd med dig som fodervärd åt ”lillskruttan” och hyser inga tvivel om aktivering och framtida tävling. Det är trots allt ett kommande år där Manta nu faktiskt är vuxen, svårt att tro ;), och en del saker blandar jag mig i :P
– fylla 2 år i september
– HD-röntgen
– MH-test
– Prcd-test (fast vi vet att hon är A)
– Utställningar både här och där

Matte
– bli ett år visare i mars :P
– klara av ex-jobbet och därmed bli färdigutbildad och examinerad till juni ’11
– få jobb
– utveckla mig som hundtränare och ägare
– njuta av både träning, tävling och vardagslivet med älsklingarna
– få ordning på livet ;)
– även jag vill vara frisk och kry under 2011 förståss
– vinna på triss (utan att köpa lotter) alternativt få en bil från himlen.

Ja det var väl alles. Jag vet inte jag, det känns mycket att ha sådana här planer (mål om vi nu ska insistera på att kalla dem det) men samtidigt har jag inte skrivit något som jag inte tror att vi klarar av. Med friska, krya, glada individer – både två och fyrbenta – klarar vi det mesta :)

Med kalendern i högsta hugg och lite nya tankar på träningsmetoder så ska vi sätta fart med det nya året och göra 2011 ett år att minnas!