Sven? Reine?

Vi väntade och väntade på Sven men han dök aldrig upp i torsdags/fredags. Jag fick en febertopp och var riktigt under isen på fredagen, masade mig ut med hundarna i något som kändes som Svens bror Reine (rain..e) så de skulle skutta av sig det värsta innan jag återigen kunde få komma in och lägga mig i soffa/sängen för att sova.

Älta fick göra premiär för overall och hon är nog den första hund jag klätt i overall (dvs max 2-3 st) för första gången som tyckt det vart helt okej, inga konstiga benrörelser eller stelhet. Knäppa tvärtomhund.

Igår kom det dock snö i mängder! Äntligen!! Dessutom minusgrader, perfekta perfekta vinter – kan det inte få vara så nu fram till april och då byts det till vår bara över natten.

6 december 2013

Jag är fortsatt krasslig så hundarna har det riktigt tråkigt just nu, bara ligga i soffan och mysa – en ordentlig rastning om dagen masar jag mig ut på men sen får de nöja sig med kissningar i närområdet. Går ingen nöd på dem även om Älta gärna assisterar både med hämtandet av näsdukar, nässpray och halstabletter… går även bra att gå ifrån matte med dessa ;)

 

Fortsatta rapporter om en tröttare Manta och nu kan man dessutom se en kulmage :D

Manta