Stressen lägger sig

Ja men plötsligt var det som om all min stress bara försvann – vart tog den vägen?

Vi har landat efter helgens bravader, Spira är åter sitt vanliga knasiga och mycket egna jag om än något snyggare än vanligt *ler*. Så skönt att ha det där championatet i hamn innan vi ger oss in i bebisträsket :p

Studsa fick sitt välbehövliga bad igår och för första gången i år kunde jag stå utomhus och föna! Åh du underbara vår. Örat och nacken på Studs var toviga som bara den och jag kan inte förstå hur det kan bli så… Men efter lite slit och sen bad+fön så är hon mjukare och fluffigare som aldrig förr. Hoppas att tovorna håller sig borta ett tag nu, fördel med att stå utomhus är att man kan spraya in diverse i benpälsen utan att det blir halt på golvet!

Idag på morgonen gick vi en långpromenad och alla tre var mer galna än vanligt, så skönt att se att de verkligen rejsar ut energin när ett av de dagliga tillfällena ges! Vid lunch var vi upp till BK en snabbis och se där stod agilityhindrena ute så då passade vi på att träna lite tunnlar. Fick ytterligare bevis på att Studsa inte löser problem som ”vanliga” hundar gör… Platta tunneln har hon aldrig gått igenom, Smilla däremot har den som sitt favorit hinder – Studsa blev väldigt sugen på att springa efter men vände då släpet sackade ner efter Smill. Ut ur tunneln fort som attans, ner till utgången där Smillan uppenbarat sig. Men huur kommer man in dit? Det måste gå genom att man tar tag i släpet och försöker ruska på det, genom att dra slite och kampa! Det m å s t e gå… Min lilla knasa. Filmade som hastigast med mobilen får se om det kan komma ut senare.

Tänkte kvällen skulle bjuda på lite lydnadsträning och eventuellt spår till Studsa. Sedan ska jag planera mitt kursande och få ut skicka ut mail till deltagarna.