Spår spår spår

Påsk och ledighet i några dagar. Härligt!

Igår var jag upp till Annika och Manta för att umgås med liten fröken och kapa en hel del päls ;)  Hon är verkligen så mysig Manta, står med tungan ute och vill pussas medan man klipper – en riktigt pussgroda. Pappa Täppas fick följa med och hade fullt upp att samla ihop alla ben som fanns i lägenheten på en hög. Både Smilla och Studsa var hos mina föräldrar under dagen, lugnast så :P

Idag ska vi spåra hade jag tänkt, Studsa får ett viltspår som ska motsvara ett tävlingsspår (det lades igår av annan person) och Smilla + Täppas får ett varsitt personspår a la appellklass – det gäller att utnyttja åkrarna nu innan det sås och plöjs för sådd. Så jag får såga lite pinnar innan jag beger mig utåt.

Återkommer med rapport om hur det gick. Hoppas ni alla har en riktigt skön och underbar påsk!