Sommartider hej hej!

Även om jag har lite svårt för värme så går det inte att förneka att det är rätt trevligt att bo i Sverige just nu, tidiga mornar och sena kvällar är det lagom temperatur och dessutom LJUST!

Hundarna njuter av att få gå långa promenader, ligga mycket i trädgården och spana på fåglar/katter/hästar/skogsarbetare samt få göra ett och annat träningspass i lydnad eller NoseWork, något spår och lite uppletande brukar det bli på promenaderna också. Spåret bär på lite nya utmaningar, får se om det får bli ett eget inlägg om det, så det är alltid roligt – när man vet att lite möda och besvär förmodligen även kommer ge resultat. Än så länge så gör vi det på babynivå så får vi se om det leder dit jag vill ;)

Just nu så vill jag att Ältas löp dröjer sig lite så vi kan genomföra sommarens planer (och de två tävlingar vi anmält till) utan ett löp som stör, men sen är jag ju förstås lika förväntansfull på vad löpet ska innebära i valplådan så det är lite tudelat. Utöver härliga utedagar med hundarna så jobbar jag, försöker hinna med lite renoveringar på huset och ska försöka hinna med trädgården lite mer i år än vad jag hann förra året. Fullt upp med andra ord! :D