SKK Norrköping och ytterligare en vecka med Doris

Tiden rusar iväg, med 5 hundar i hushållet går den mesta tiden till att underhålla/roa/stimulera och njuta av hundarna när jag inte jobbar. Det är givetvis trevligt men ibland kan jag finna mig lite i ett hundkaos och undra hur jag hamnade här ;)

I helgen som var åkte jag och Doris ensamma till SKKs utställning i Norrköping. Hård storm och lite halvt galet väder, många hundar som visade rädsla i ringen pga vädrets makter och jag är så glad över Doris lättsamma temperament som alltid har svansen i topp och vill vara med och lattja. För dagen vart fröken 3e bästa tik med reservcert, retfullt nära men så är det ibland.

Sen körde vi snabbt hem för att jag skulle jobba på kvällen, vart en oerhört lång dag och eftersom att det var måndag och ny vecka direkt efter (konstigt det där hur söndagar alltid följs av måndagar) så är vi lite slitna nu när det är torsdag. Men snart är det helg igen och det blir sista utställningstripen vi gör för denna gång, Avesta väntar på söndag och där möter Doris matte Linda upp för att ta hem fröken fräken igen.

Inga bilder från utställningen men några från lite rejs på tomten för någon dag sedan

aaDSC_0691 aDSC_0584 aDSC_0702 aDSC_0708 aDSC_0752 aDSC_0783 aDSC_0820