Sista valpen ut!

Igår flyttade då sista valpen, Grön – alias Se Upp Dribbla kommer i sitt nya hem så småningom lystra till Theo. Han får sällskap av matte Sofia och Lisa som är en dvärgschnauzer. Det blir lite allt möjligt för Theo i framtiden men allra mest ska han växa upp till ett underbart sällskap precis som övriga i kullen. Rapport från Sofia imorse sa att han ätit, sovit, lekt och förföljt Lisa med gott mod sedan flytten ;)

Ja som synes – det kom lite snö i lördags… så tröttsamt, mellan 10-20 cm på sina ställen. Men jag begav mig norrut på kvällen och när jag imorse klev ur bilen i Sundsvall så var det verkligen vår. Orättvist må jag säga även om det var skönt med sol och värme för en dag.

Det var utställning med Studsa som stod på schemat och även ett besök hos Sami från A-kullen. Utställningen hade vi kunnat vart utan. Studsa var för PÅ, när hon inte försökte få mig att kuta fram i överdriven hastighet så studsade hon. Dessutom föll hon inte domaren i smaken idag, ett excellent och that was that. Jaja man ska inte hänga läpp i onödan ;)

Efter utställningen bidde det som sagt lek och bus med Sami. Han har verkligen vuxit sedan sist och är så himla underbar både till sätt och utseende, fina gossen på alla sätt och vis. Blev totalt överlycklig av att se mig, nästan som att bli hälsad av Studsa ;)

Återkommer med ett mer ingående inlägg om B-kullen om någon dag, först smälta dessa veckor lite och sen skriva :)