Seg i kolan

Det har blivit så mycket på en gång här hemma. Men jag är ledig halva dagen imorgon och halva dagen på fredag och heeela helgen – helt galet så annorlunda det känns!

Jag har gjort om hemsidan som synes. Använde mig ju förut av wordpress men kände inte riktigt att det var rätt format så nu gjorde jag en ny i html i natt (sova, plugga vad är det?) och lite pyssel kvarstår men jag är nöjd med resultatet.

Det regnar som bara sjutton här hemma så vi sitter inne och väntar på att det ska sluta, haha. Hundarna har ett varsitt ben och håller sig sysselsatta. På eftermiddagen ska vi ut till pappa och reka bil. ååååh vill vill vill ha råd att köpa kombi, vi får se vad man kan försöka få ut för min bil och vad jag har råd att skjuta till.

min mobil har muppat sig lite, ni som ringt jag försöker slå er en pling ikväll från hemtelefonen hemma!