Rosa och Lila 6 veckor

Action i tillvaron för brudarna denna helg. Då jag vart iväg på utställningsresa (mer om det i annat inlägg senare) så har Rosa och Lila fått flytta hem till Iris matte under helgen. Nu är de ju 6v och klarar ett sådant litet miljöombyte utan problem i några dagar, Iris är ju trygg hemma :)

Och de har levt rövare där precis som de gör här, tagit sig ut ur hagen, sprungit runt och kissat i alla rum, klättrat, skrikit och vart alldeles underbara. Nu går tiden fort. Det är två synnerligen aktiva fröknar, båda sociala och nyfikna och väldigt orädda – har aldrig sett dem tappa svans för något ljud eller reagera på annat. Just nyss flög det över ett flygplan väldigt lågt ute och det dundrade så jag tyckte det var obehagligt men rörde inte brudarna något i ryggen. De hittar saker jag inte visste jag hade i hemmet… och sen helt plötsligt så dör de i någon hörna för att ladda batterierna.

Nu ser man mer tydligt att Lila förmodligen kommer att bli blå/grå precis som mamma Iris, än så länge är Rosa mer svart – men det är svårt att urskilja om hon verkligen är svart eller bara mörkare grå/blå. Väntar med registreringen ytterligare några dagar. Det är tur att SKK är snabba *tumme upp*

DSC_0010a

Rosa 6v
Rosa 6v

DSC_0026a

DSC_0971a

DSC_0928a

Lila 6v
Lila 6v

DSC_0065a

DSC_0068a

DSC_0078a