PudelSM

Igår var jag på PudelSM hela dagen. Hade inte tänkt att vara borta så länge men klev innanför dörren här hemma vid 21. Då hade jag hämtat hem retrievern och njutit av mammas svampsoppa också… medan man berömde soppan fällde pappa den väldigt omtänksamma kommentaren att de plockat svamp de inte visste vad det var och enligt svampboken kunde det vara en giftsvamp eller en 3-stjärnig svamp. Eftersom att vi alla lever idag så klassar vi den numera för 3 stjärnig ;)

Det var riktigt roligt att se så många duktiga pudlar och ägare! Både lydnad och agility stod på schemat jag såg mest lydnad och det är verkligen kul att se hundarna jobba. Fotade en hel del – får se om jag får upp någon bild lite senare.

Blev sugen på att ta upp lydnaden med Täppas igen, vi tränar ju – men skulle kunna träna med målet att tävla istället för med målet att träna. Sedan han blev påflugen på vår sista tävling har jag någon mental spärr som gör att vi inte kommit ut på planen igen, är rädd för att Täppas ska tycka platsliggningen är jobbig och så skiter jag i det istället för att testa… hm får skrämma bort de där hjärnspökena till Allhelgona kanske :p