Promenad för Se Upp’are

Tanken var att ses nu i helgen, men denna eviga kyla gör att jag flyttar fram det tilltänkta datumet eftersom att en del kanske kan tycka att det är kyligt att vara ute i minus 20 i timmar. Kanske förmodligen vi tvåbenta mer än de fyrbenta *hihi* Nej men det finns ju en del som får köldkramp så det känns dumt att samlas i den värsta kylan.

Därför… hoppas jag nu att vädet blir varmare och att vi kan ses den 9 februari kl. 11. Denna gång får det bli i Norrtälje dit de flesta av oss har ungefär lika långt att åka.

Området heter Nordrona och kommer man från E18 så kommer man in på området direkt från första rondellen innan man åker in i Norrtälje (från sthlms hållet blir det vänster i rondellen och från Å-berga blir det rakt fram i rondellen). Väl inne på området håller ni vänster i den Y-korsning man möts av och sedan kör ni rakt fram till ni kommer fram till en vägbom (alternativt ser mig och hundar glatt viftandes ;) ).

Det finns en väg runt området som brukar plogas, det tar nog ungefär drygt 1h att gå rundan runt och hundarna kan vara lösa under hela tiden (förutom där skidspåret korsar vägen kanske).

Klä er varmt!! Och meddela gärna om ni kommer :D