Ögon och rapport

Allt är som det ska i valplådan, nu börjar de verkligen knata runt med allt högre hastighet. De har fått väldigt mycket mer päls och ögonen är uppe på allihopa. Det är fascinerande att de redan utsett en hörna i lådan till toalett – hoppas att det är goda tecken på att de blir rumsrena fort :P

Studsa har idag fått träna rapport med mig och Karin. Det börjar lossna på fröken vad hon ska göra. Det enda är att hon fångar upp hylsan i halsbandet i munnen som en sökrulle… hur tätt jag än sätter den så är hon där kvickt och tar ett stadigt och stolt tag om burken. Får kanske ta bort den och bara köra halsband en tid framöver.

Smilla är superlycklig just nu – våren är på G och det innebär att det finns vatten i överflöd i skog och mark. Till hennes glädje och min sorg ;)

Täppas verkar nöjd med livet han också – tuggar ben inne och är superbusig ute, beter sig som en tonåring och springer runt i kopplet och gör attacker på de andra hundarna :p  Gamla (snart) 8 årige morfar han kan han!

Imorgon är det inomhusträning för mig och Studsa, sen hem och sen besiktiga bilen – tror inte den går igenom så håll en tumme att de där ljudliga bromsarna bara är ljudliga :p