Nu börjar det

Barnen är ju bara 11 dagar, men äntligen börjar det hända saker i lådan. Ögon som glipar och de har börjat prata lite mer, morra och skälla till då och då. Såå sött. Manta blir mest orolig dock och ligger hon hos dem så duttar hon till med nosen, är hon utanför lådan just då springer hon dit och duttar på alla för att se att det är som det ska.

Idag har de alla 6 fått klorna klippta, alla utom tik 3 tyckte det var en utmärkt sak att göra en söndagseftermiddag. Tik 3 ålade och ålade och ville inte ligga still så henne fick jag försöka haffa i mjölkbaren sen, när hon var upptagen med annat ;)

DSC_0227a

IMG_1253

I övrigt har Studsa, Täppas och Älta fått vara ute på en riktig långrunda idag. Manta fick gå en något längre än hon brukar få gå, väl påpälsad med både overall och extra täcke för mjölkbaren.

Älta har fått köra ett pass på pilatesbollen, hon är lite lustig för hon går gärna runt med bollen under sig – puttandes likt barn med gåvagn. Först trodde jag det var för att hon inte vågade ta steget upp för att hoppa upp på den, men det har hon inga problem med – hoppar jämfota och landar utan problem med alla 4 mitt uppe på bollen när det är dags för det. Får se om jag kan lära in henne puttandes på kommando, hon går gärna ner med frambenen och tar spjärn med bakbenen mot bollen så kanske kan få henne att backa på det sättet. Lagom aktivitet för inomhusbruk för fröken filur!