Nu är det nog!

Bort med snön bort bort bort! Jag vill ha vår, ja till och med gegga å snälla ge mig brungeggiga skogsdungar *längtar*

Jag trotsade snön och begav mig upp till BK imorse. Nu har ”slalom-projektet” startats. Med en stor portion vilja och en hel del råstyrka fick jag ner slalompinnarna i den välpackade snön. Med lite tips och bollning med diverse agilityfolk så har jag beslutat mig för att Studsa ska bli en allé hund. Idag fick hon springa mellan pinnarna några gånger innan vi nöjde oss. Tänk så mycket slit med snön och pinnarna för några minuters träning – tur att man har en sådan rolig hobby ;)

Täppen och smilla fick köra lite slalom de också mest för att de skulle få känna att de fick göra något. Sedan tog vi morgonens promenad!

För övrigt så är Täppas redan en helt ny hund efter kastreringen. Så pigg, busig och mer matfixerad – ska det verkligen gå så fort? Nu har vi haft 2 dagar utan tratt och peppar peppar området är inte längre intressant.