Nerver

Usch nu kom de smygandes utan förvarning alls. Mina nerver.

Vi var på BK på förmiddagen och körde igenom appellen. Det sitter det gör det. Men det är flamsigt, fast inte på Täppas-flamsighetsnivån – Studsa kan koncentrera sig och gör det. Men det märks tydligt att hon inte är van att jobba längre pass utan belöning för efter något moment så vill hon ha sin leksak och uteblir den ja då lägger hon i en extra växel och helt plötsligt blir turbopudeln en duracellpudel och allt görs. Verkligen allt. Fortfarande med fokus på det hon gör, men snabbheten gör att jag inte hinner med och då blir jag frustrerad och plötsligt blir det pannkaka. Mitt fel.

Så då är frågan hur jag lägger upp tävlingen i helgen, trött pudel innan tävling? Eller räknar jag med att hon blir trött av spåret? Spåret är jag inte ett dugg orolig för, det är lydnaden som spökar. Sedan vet jag ju att brukslydnaden inte behöver vara lika exakt. Men det är ju en annan femma hur jag anser att den ska vara ;)

innan vi for hem fick de rusa av sig i skogen ordentligt. Sedan dess har de sovit och snart får jag väl väcka dem för att få gå ut på promenad igen…