När man inte kan skylla på semesterkoma

Ja då får man väl skylla på jobbet? Jag jobbar och står i, vädret är väl inte det optimala (som säkert ni alla semesterfirare också lagt märke till) så peppen att göra något de få timmar man är hemma och vaken är väl inte jättestor. Doris har vart här i en vecka när familjen var på semester, jag har träffat lite vänner de få lediga dagar jag haft och då har vi ätit gott och tränat hund. Trevligt med hundusidiotus till vänner ;)

I övrigt har Ältas prcd-resultat kommit tillbaka, hon är precis som sin mor anlagsbärare av prcd formen av PRA – inget som egentligen ”gör” något men det kan begränsa valet av hanhund när hon ska gå i avel, då hon måste paras med en hane som är prcd A. Sådana finns det dock gott om så det bör inte betyda något :)

Planerna för flickornas framtida kullar fortskrider och jag tror mig veta hur jag ska göra. Ev. bestämda och spikade planer kommer upp på hemsidan så fort som möjligt. Nu är det dryga året sedan jag hade valpar (födda april 2014) och suget efter en kull börjar komma mer och mer. Kanske är det alla valpbilder som syns på sociala medier omkring en som är en bidragande faktor i suget ;)

Augusti månad närmar sig och dels så ska Doris på utställning igen men sedan blir det valpträff för D och E-kullen med BPH, det ska bli så roligt att träffa alla bebisarna från förra året :D

Härlig promenad med hela gänget
Härlig promenad med hela gänget
Dorisen <3
Dorisen <3
Doris au naturelle ;)
Doris au naturelle ;)
Doris på promenad
Doris på promenad
Älta i spåret
Älta i spåret
Doris i spåret
Doris i spåret
Doris
Doris
Doris i spåret
Doris i spåret
Ältan med klöv
Ältan med klöv