morgonstund har guld i mun

Japp, valparna ser till att jag inte förslappar mig på semestern. Mellan kl. 4-5 ska man upp, till varje pris – och eftersom att jag har en granne åt ena hållet (som försäkrar mig gång på gång att hon inte störs) som vi inte vill störa får de sin vilja igenom de små liven. Ut och rejsa i hela hemmet, det är mest poppis att vara i sovrum och tvättstuga just nu. Vilket för med sig att jag far som en galning mellan dessa rum för att förhindra skador på valpar eller lösöre ;) Alltid utan glasögon och i ngnslags pyjamas, trampandes i kiss och muttrandes om bitande valpar. Sååå underbart det är :D

Fördelen med att man kommer upp tidigt är dock att man hinner göra massor innan ens slår 8. Idag har jag vart ut med Studsa för ett lydnadspass, vi fokuserade på att gå rakt. Jag borde gå en kurs i att gå rakt. Jag vet att Studsa går bra fot när jag går rakt, ändå är det som omöjligt för mig att röra mig i raka linjer. Så jag har gått längs vägkanten och fokuserat på mina fötter, linjen och Studsa. Nu är jag trött ;)  Studsa var alldeles lagom ”på” idag, inte alldeles lyrisk över att få träna men med hög intensitet för just det vi gjorde! Kanske är hennes klockslag, 6.30, för att träna. Låt oss hoppas att det går över ;)