MH

I söndags var det då dags för mentalbeskrivning, MH, för Rocky, Uno och Theo. Jag har inte riktigt tid att skriva så mycket som jag egentligen skulle vilja men har filmer som visar på Uno och Theos resultat. Rockys MH gjordes i ösregn och jag hade försökt täcka kameran med bajspåsar, tyvärr fick jag ingen bra film på varken spöken eller skott (som gjordes i en sluttning så man såg inget annat än en buske).

Uno och Theo är väldigt lika varandra på många sätt – men Uno är lite lugnare, vilket han vart från barnsben, och Theo lite mer energisk och högtempererad. Men båda löste uppgifterna och problemen på ett MH alldeles ypperligt och egentligen har jag inget att säga annat än att jag som uppfödare är nöjd med hur de utvecklats och synnerligen nöjd med deras mattar som gör ett kanonjobb med dem! Rocky var lite osäker och försiktig denna dag,  han brukar vara en riktig spralljöns och framåt på alla sätt och vis, både i kända och okända miljöer. Kanske blev han lite förundrad över att både matte (fodervärden) och jag var där. Jaja det är inga ursäkter – ett MH speglar hunden den dagen och kryssen sitter rätt i protokollet utifrån hur han reagerade, nu låter det kanske som att han betedde sig jättekonstigt och det gjorde han inte – mest jag som är förvånad. Myntet har alltid två sidor. Film på de delar av hans MH jag har kommer!

Vill passa på att tacka för att ni allihopa kom och deltog trots tråkigt väder på morgonkvisten, vi fick en härlig dag tillsammans med Uno, Theo, Rocky, Manta, Orsa, Älta, Studsa, Täppas, Märta (Orsas storasyster) och gästspelaren Thriller (storpudel) – mycket lek och bus efter MHt och sedan for vi alla hemåt trötta och nöjda.

Filmer på Uno och Theo ser ni nedan, Rockys kommer när jag har tid (en film tar ca 3-4h att göra).

Gjorde också en sammanställning av Täppas, Manta, Theo och Unos siffror så man kan se likheter och skillnader. Klicka – MH för B-kullen