Lyrisk

Vart på träning i inomhushallen med Studsa. Idag var en sådan där dag där allt klaffade – man blir alldeles lyyrisk över min lilla bolla <3

Vi körde både agility och lydnad. Vet inte ens om det går att säga vad som gick bra egentligen, för det går inte att plocka ut något som gick dåligt. Vi körde 2 kombinationer, en som linnéa byggde åt vips (gjorde vi inte så många gånger) och sen en egen bara bestående av 3 hopphinder. Hindersug heeela passet och en enorm entusiasm utan att flamsa :)

Lydnaden gjorde vi en hel del klossövningar, fotpostion, inkallningar, ”platsliggning”, tanken var även ”före” men jag hade inget koppel och Vips retrieverkoppel trasslade mest in sig i pälsen och ströp studsa ;)

Men allra allra bäst var attityden – främst min då kanske, tänk vad mycket det gör att vara på rätt humör :) även om man nu vet att man inte ska träna när humöret inte är på topp…. så gör man ju lätt det ändå. Nej idag var en såå härlig dag, vi låg och rullade runt på golvet mellan ”momenten” och hade så jäkla kul! Min älskade lilla studsilur

När vi kom hem kom inte ens Manta upp ur valplådan för att hälsa… så läget verkar lugnt ;)  Manta var lite dålig i magen häromdagen, vilket gjorde mig orolig… hon ville inte äta alls och mådde lite illa. Valparna däremot var tysta lugna och mätta. Men nu verkar det som att efter Mantas självvalda svält i 1 dygn så är aptiten och magen i fas igen.