Lydnad med Studsa

Mattes migrän fick faktiskt ge vika för lite träning. Efter jobbet hade jag tänkt ta en promenad och sedan göra lite miniträning inomhus. Men Täppas var trött, är fortfarande påverkad av såret stackarn, och Smilla fick träning igår så hon kunde också tänka sig med en kortare promenad.

Tog således med mig Studs, klickern och middagen ut i kylan. Vi har ju jobbat med baklängesfot hur länge som helst utan att egentligen komma någon vart. Detta förstår jag ju kan bero på att jag inte haft tid att lägga ner så mycket kraft och energi jag önskat men men. Nu ska det bli nya bullar. Ett klick och godis för de snygga vändningar hon jobbade för. Hon är ju alltid lite lätt flamsig, fast alltid fokuserad – så svårt att förklara men rörelserna är så ”studsiga”, yviga och snabba. Det gäller att jag hinner med. Vi hann tyvärr inte så mycket för sedan kom det en massa skidåkare som skulle ha träning och uppvärmning på min plogade parkering. Vägen hem tränade vi på snabba lägganden i rörelse inför läggande under gång. Det har hon inga problem med, fällkniv bakåt är modellen för damen. Ska bli så kul att komma igång på riktigt igen!