Livet lullar på

Valparna ökar i vikt och gör inte så många knop mer än äter och sover. Är i och för sig nog så trevligt att både se och lyssna på för matte :)

Jag har däremot åkt på en rejäl febertopp och hoppas att det stannar vid just det och inte utvecklas till något annat. Sovrummet där jag nu spenderar mesta min tid är som en bastu – jag får inte upp värmen så himla lätt i mitt hem, det är svinkalla golv och väldigt mycket naturligt drag om man säger så. Valpar behöver värme och därför har jag förutom dragit på elementet som finns på max även ställt in ett extraelement. Puh nu är det jääättevarmt och i natt med feber ännu varmare… men masade mig till Konsum idag och köpte en innetermometer som visar på 23 grader vilket jag antar att de flesta har i sina hem i vanliga fall ;)

En liten film på två av valparna från i lördags – de har lite ersättning här och var på kropparna ser jag så jag antar att lillasyster vart där och dregglat på dem precis innan.