”Lite knasiga och trasiga är vårat gäng”

Underbar promenad i skogen idag på eftermiddagen, jag måste dock lära mig att ha koppel på hundarna i början av promenaden (eller gå rundan åt motsatt håll) – stigen går på berget och det är ett stup ner till ”Lillsjön”. Pudlarna bryr sig nämnvärt lite – fast de springer alldeles för nära för att jag ska vara lugn. Men det brukar ske under ordnade former. Smilla brukar i regel alltid få vara kopplad under denna bit – vattnet är en för stor dragningskraft… men idag var hon lös. Jag skulle filma pudlarnas bus och detta var vad som fastnade

Även om hundarna och jag inte är ett helt trasdocksgäng så känns det lite så ibland, främst ”knasighets” liknelsen ;)  Smilla tog sig ner för stupet och i plurret – men all heder åt henne som även tog sig upp och 5 min senare följde med på promenaden :)

Ibland kan Studsa faktiskt stå still – ofta under ”hot” (läs kommando)

Slutet av promenaden fick Smilla och Täppas göra ett varsitt kort fot-moment. Som de glatt gjorde i utbyte mot foderkulor. Studsa gick fot från skogen och hem, då passerar vi både landsväg, kossor och människor så det är mycket för matte att hålla koll på (även om Studsa håller position nojar matte för plötsliga utsvävningar och överkörd pudel).

Sedan dess har de sussat sött här hemma. Skönt med nöjda hundar – imorgon ska jag försöka hinna med lite pälsvård innan Studsa och jag ska på kurs i konsten att gå fot.