Liiiigg

Vart ute en stund nu innan Studsas middag och tränat på fot och ligg. Hon hade verkligen superattityd idag och var snabb snabb i allt hon gjorde. Så himla roligt! Fotgåendet går långsamt, på ett sätt känner jag att vi inte kommer någonvart men åandra sidan så är det ju ett moment som bör ta tid så man inte slarvar in felbeteenden. Läggande i rörelse är damen nu expert på, haha – det ekade liiiiigg mellan husen…

Provade lite framförgående också, skål med godis alt leksak. Men hon hänger sig i halsbandet och gör kanin studsningar framåt. Försöker jag hindra henne genom att hålla emot kommer hon upp fot istället och då vill hon inte gå ut igen. Hmm, ska prova och se om jag bara har sug bakåt vad hon gör. Om hon överhuvudtaget går ut då. Kneepigt.

Vi fick lite olika störningar också. Dels områdets galning till hanhund där husse vet att han har en något agressiv hund för han brukar gå av vägen när vi möts och stå med sin hetsande skällande/morrande hund tills vi har gått förbi. Men idag tyckte han att det skulle gå fin fint att gå förbi… Studsa hade jag lös i sitt framför mig… han går förbi och släpper fram sin hund, varpå studsa givetvis reser sig upp. Då börjar hunden göra utfall men då har hussen redan släpat hunden några meter förbi oss. Gaah vad tänker folk med. Förstår visserligen att hunden är intresserad Studsa löper ju, vilket jag påpekade för hussen häromdagen. Men man behöver kanske inte ha så långt koppel att hunden når fram?

Hmpf. Vi gick en kissrunda innan kvällsmiddagen serverades inne. Nu ska matte glo på tv (alternativt städa *vissel*) och Studsa ska väl i vanlig ordning uppvakta Spira.
Vi saknar Smilla och Täppas, jag får krupp på lugnet som är med bara en hund. Men imorgon räknar vi med att vi kan återförenas. Pappa hade tagit en långis med dem hemma och påpekade diskret att Täppas inte såg så mycket… pälsvård av ett stycke Täpp står på schemat inför helgen!