Lediga dagar

Nu är det helt plötsligt lördag och två lediga dagar har svischat förbi utan att göra sig påminda om vad jag gjort. Det blir mycket fixande i hemmet och hundaktiviteter. 

Smilla är hos mina föräldrar och njuter av ensamheten ;)  Studsa och Täppas här hemma med mig och njuter av att matte är hemma. Båda två var till veterinären i början av veckan, Studsa hade lite väl mkt ögongojs och Täppas såg lite röd ut på ena ögat. Tyvärr så visade det sig att Täppas förmodligen inget ser på vänster öga, nu kunde inte veterinären säga så mycket mer än så – vi måste gå och lysa honom ordentligt för att få reda på mer. Men det är förmodligen en skada som skapat starrliknande grumlighet. Mattes lille puff :(   Studsas klet var det bara att skölja ur i några dagar så var det bra igen. Alltid något!

Jag får rapporter från B-kullen att alla mår finfint och växer sig stora. Och A-kullen närmar sig året, galet vad tiden går fort för alla små bebisar. Det är så roligt att följa dem/er allihopa och jag längtar efter en egen Se Upp-bebis nu mer än någonsin. Men vi får väl se vad tiden kan ge mig ;) 

Här hemma gör vi någon aktivitet varje dag, spår-uppletande-lydnad m.m men det är utan någon som helst tävlingsambition alls, vet inte vart min lust har tagit vägen… men huvudsaken att hundarna är nöjda i vardagen och det är de. 

Får se om det blir lite bilder och rapport från spårningen idag. Ska försöka komma ihåg bloggen när vi kommer in ;)