Långpromenad

Trots till synes dåligt väder begav vi oss ut hundarna och jag. Det var verkligen grått och trist när vi började gå, ganska snart märkte jag att det var vaaarmt och nu märks det att man inte är van vid vårvärmen.

Vi var ute i nästan 2h och promenerade och hade lite uppletanden då och då för att inte bara trötta ut benen utan även huvudena. Full fart är det på de små liven så fort de får en uppgift att lösa. Matte hade dessutom fickorna laddade med godis så det var ju dessutom extra kul att komma in med leksaker, kottar och pinnar som jag lagt ut och märkt.

Måste komma på ett sätt att få med mig leksaker ut på promenaderna utan att behöva en stor väska eller dylikt. Ett sätt är ju onekligen att använda sig av skogen när man ska göra uppletande m.m. men samtidigt vill jag ju ha vissa föremål med mig… Knepigt.

Nu är jag färdig med en ganska jobbig tid i skola, tidigare även arbete så jag ser framemot mer tid till hundarna och deras/våra aktiviteter. Tänkte börja med att lägga spår åt dem imorgon.