Kvällspass

Gud så varmt det har vart idag – helt galet. Hundarna och jag har badat, vi hade extra besök av Six. Han är så söt Sixen, för trots att han är retriever så är han ingen badare, men det har ju blivit bättre med åren för nu går han ju i alla fall i, eller hur linnéa. Men idag plaskade han på bra med mina andra tre badisar. Kanske inte så smart att låta studsa bada med tanke på att det är utställning om en vecka och vattnet där vi bosatte oss var allt annat än rent… Jaja, det mesta ska väl gå att skölja ur. Hon måste ju få plaska runt som de andra. Snabb som en vessla är hon iallafall, okej brevid Smilla så kommer de ju inte så långt före om jag säger så. Men det går undan när benen sätter fart! Härligt att se. Gjorde några dubbelmarkeringar till dem allihopa. De gula fick det lite tuffare genom vassen, och även Six gjorde ett toppen jobb. Tror han blir enormt taggad av konkurrans… inget jag tror hans matte blir förvånad över :)

De svarta fick lite öppnare vatten, dock inte så mycket lättare då det var enorma näckrosblad som nog var svåra nog att plöja igenom. Ingen av Täppas eller Studsa är ju dock kända för att ge upp i förtid och kämpade på bra för att få in dummiesarna.

På vägen hem hann de gula torka och en av de svarta. Sen fick jag stå med Studsa och föna henne halvtorr för att känna mig nöjd. Vi var ute på en sista vända alldeles nyss och NU först är det behagligt ute… nu längtar jag till höstens löv och härliga luft!