Kallt

Åh idag var en sådan där dag jag önskade att jag var ledig. Imorse när vi gick upp var den bitande kylan ett faktum. Efter ca 25 min av 50 min rundan började Smilla gå stelt… inte så skoj alls men försökte få henne att röra sig bättre ( i trav).   Men det var verkligen helt vindstilla, iskallt och knastrande is överallt! Precis så som vintern ska vara. I Studsans ansikte frös pälsen av hennes flåsande.

När jag åkte mot jobbet någon timme senare visade termometern minus 17. Solen har sedan vart på strålande humör hela dagen. Nu på kvällen kom dimman och därmed en aningens högre temperatur (minus 9-10). Ska snart ta ut hundarna på en mer riktig promenad, Studsa har fått 30 min träning utanför. Hon har verkligen noll problem med varken sol eller kyla – det är så skönt!

Idag körde jag fot, där jag direkt i skuggan från lamporna såg att jag belönar fel, måste tänka på vart jag belönar eftersom att Studsa lär sig så fort… får öva lite på att vrida handleden ur led bara så :P  Blandat med fot körde jag stadga i sitt och ligg, eftersom att jag märkt att det lättar ibland. Omvänt lockande blandat med störning på längre avstånd med bollen. Duktig kicka låg/satt kvar trots kyla och spring i benen. Hoppstå vart helt hopplöst (hahaha) idag, vet inte alls varför det inte funkade – ville bara in till sidan hela tiden, kan det vara i kombinationen att träna fot som gjorde att hon prompt skulle vrida och vända sig vid benet… får nog låta bli fot-träningen om det ska tränas hoppstå i fortsättningen.

Sedan gick vi in för att sälja lite möbler till en tjej som svarat på min blocket annons. Underbart – mer plats i sovrum och i förrådet :P