Julstök

Så var julen 2016 över, lugn och stillsam för mig och hundarna. Har blivit mycket promenader och en del träning, vädret har ju vart lite omväxlande men jag måste ändå säga att jag uppskattar dessa gröna vintrar för det innebär att man kan göra mycket med hundarna utan att behöva pulsa i snö. Stort plus!

I övrig så lullar livet på utan både Täppas och “Skruven”, lugnt hemma med bara tre hundar även om det är tre aktiva hundar så märks det att de hittat någon lunk här hemma som passar oss alla. Det är också himla bekvämt att ha tre hundar som alla kan vara lösa utan att man är rädd att de villar bort sig eller blir så förvirrade att de inte vet vart de är (Täppas), att ha hundar som orkar gå längre promenader och som fixar mitt rätt “flängiga” liv utan att för den sakens skull bli negativt påverkade av det.

Idag har vi vart iväg och köpt en MiMbur, äntligen dök det upp en på blocket i närheten med rätt mått och ett inte alldeles för högt pris. Efter att mellanväggen förmodligen tagit 4 ggr så lång tid att få dit som det ska ;)  Så fick hundarna inviga till skogen där det idag vart uppletande, en promenad och lite “runt träning” runt träd. Hundarna var väl mest förtjusta i uppletandet och minst av nya bilburen.