Jag vet…

… att jag har utlovat både bilder och film här i bloggen. Ligger lite efter, är ute och umgås med hundarna på kvällarna istället för att sitta framför datorn- det måste väl vara en ok ursäkt?

Det är mycket bad, fön, klipp och städ inför helgen och nästa veckas äventyr. *torkar svetten ur pannan*. Igår badade jag ett stycke Studsa, ambitionen var att hinna med båda de svarta. Eller snarare att fokus skulle ligga på Täppas – men när jag kom hem visar det sig att de svarta roat sig med att bli ännu svartare, eftersom att tovorna kommer bara man tittar på Studsa just nu så valde jag att prioritera henne. Inte smart. Jag började vid 18.30 och stängde av fönen vid dryga 22. Då var visserligen borstningen det som tog längst tid, samt att damen ifråga inte anser sig behöva lyssna på mig när vi knappt setts på en hel vecka. Det är roligt att ha unghundar, det är roligt roooligt

Så Studs, Täpp och jag rullade in till lägenheten istället för att bada Täpp. Smilla hade diskret placerat sig i laminofåtöljen (fråga mig inte hur hon kan tycka det är bekvämt, knappt så jag får plats) och bara blängde på mig när jag föreslog att hon skulle följa med. ”Så här dags?” ”Nu när de snart tänker ta kvälls macka här hemma” ”nono jag stannar här jag”.

Idag är planen att jag ska hinna med bad och klipp av Täppas, möte på BK och träning på BK. Yes jag vet ju redan nu att det är dömt att misslyckas. Men kanske kommer de där korten upp iaf, filmen på Studsa och Six är också ett måste ;)

Var det inte någon som sa att dygnet innehåller 48 h? …jo det var linnéa igår *tss*