Insikt?

Planerna mina förstärktes igår, att jag gör rätt val – känns så himla skönt. Jag är så trött på ”folk” som ska veta allt och skickar sändebud för att ta reda på det man inte för tillfället vet. Behöver inte röra sig om skitsnack på något sätt, men mer den här manin att man måste veta. Det har gått överstyr – varför måste det vetas, till vilken nytta gör det för person X när det ändå inte är något som berör personen i fråga. Jag ska inte svära mig oskyldig, jag är nyfiken av mig jag också – tycker det är roligt att veta vem som tänker para med vilken hund osv. För att man arbetar med samma ras och det är ju en del i att hålla utkik efter framtida hundar/avelsmaterial. Men denna händelse fick mig att surna till ordentligt och ta mig en funderare eller två om jag verkligen överhuvudtaget vill befinna mig i denna ”värld”. Varför gör jag detta, för vem och till vilken nytta. Det känns kanske lite meningslöst för en del att man går i taket över småsaker och det får mig att fundera om jag har fel mentalitet för uppfödning, för att vara uppfödare, jag kanske är gjord för andra saker. Jag är nog för vek, tar åt mig alldeles för lätt och är alldeles för mån om att saker och ting ska vara bra/rätt. För att några meningar på 2-3 rader och 2 frågor ska få mig att fundera över mitt hundintresse säger kanske egentligen mer om mig än om den personen som ställde frågorna. Så är det ju med största sannolikhet, kanske är därför det stör mig. Att jag irriteras av att frågorna inte kom från denna person utan så uppenbart var en undran från en helt annan människa. Båda två finns i min bekantskapskrets men den ena valde att ställa frågorna genom den andra. Varför? Trodde hon att det skulle bli andra svar? Jag vet inte. Det kan nog bara de två svara på.

Sandlådenivån kan de gärna få behålla och jag kommer inte bemöta dem med någon som helst respons (efter detta inlägg som de båda säkert kommer läsa av ren nyfikenhet). Jag har tröttnat, over and out – jag har andra i min bekantskapskrets jag gärna ventilerar med istället :)

Och är det så att någon av er läsare vill veta något om mig, mina hundar, mina tilltänkta avelskombinationer eller ja vad tusan som helst så går det finfint att ställa frågan, jag svarar efter bästa förmåga. Frågan är fri – så länge den kommer från dig själv :)

Idag har vi vart ute med Linnéa, Six och Vips på promenad och bus. Snön är fortfarande ett hinder i hur man kan röra sig i skogen men det börjar iaf bli gåbart på vissa ställen. *yay*  Våren kanske hörde mina rop?