Hulda gör BPH

Min lilla fröken hoppetossa, jag har funderat på hur hon skulle agera på ett BPH och vissa saker stämde bra överens om vad jag trodde och andra saker förvånade mig. Trodde nog hon skulle reagera större på gubben som far upp men det var ju trevligt att se att hon gav matte en puff i ryggen för att liksom tala om att nu går vi. Inga kvarstående och hon tyckte verkligen inte att det var något att bry sig i. Hade trott att hon skulle lekt med testledaren men nähäpp, matte och jag är iväg på grejer då är det vi som ska leka. Skrammel och närmande person löste hon som jag väntat. Skrammel bryr hon sig inte i och vid den närmande personen larmar hon men blir inte överdrivet rädd och blir väldigt glad när hon inser att det är en människa däri.

Men överlag är hon en social, energisk och positiv hund som inte får några stora rädslereaktioner, och som löser situationerna och tycker livet är rätt gött att leva (även sådana här konstiga stunder). Är väldigt förtjust i henne och är så glad att jag får dela livet mitt med detta lyckopiller.

Här finns en länk till youtube med filmen