Herr röd och vit

Idag har valparna fått träffa Linnéas kooiker Vips, det var en chock för de små men kanske allra mest för Vips. Med Studsas kull så blev han jagad av de små liven och idag smög de runt kring dörrposten och kikade på varandra, valparna från sin sida och Vips från sin sida. Men alla valpar var nyfikna och framåt – Orange och Rosa var de som vågade sig med sträckta svansar fram för att nosa. Övriga satt nyfiket kvar i närheten av mig eller Linnéa, följde varje steg och viftade på svansen. Vips smög runt och visste inte riktigt vart han skulle ta vägen stackarn.

Förutom påhälsning av Vips har vi också vart på baksidan och gjort ett försök till att hålla oss på rätt sida om staketet – it did not work… Men men nyfikna och framåt valpar är ju positivt, även om jag blir nervös och går upp i falsett när jag ska försöka ropa in dem igen – och hålla koll på 6 st som springer åt olika håll. Får se om jag vågar visa filmen för er ;)

De har också fått bekanta sig med en minidummy med kaninskinn. Den tyckte alla var rolig, vissa mer än andra. Några sprang iväg för att gömma bytet, några kom till mig och Rosa vägrade släppa ;) Filmer på detta dyker upp så småningom…

Kort från dagen kan ni få här i alla fall