Hemma & träning

Ja inte blev det någon braksuccé på Åland inte, redan när jag såg katalogen så förstod jag att jag inte skulle vinna. Vi får ta nya tag. Resan var i alla fall trevlig och avkopplande. Även om lördagen blev långdragen på utställningen och sen i väntan på båten.

Igår var vi bara hemma. Gick en långpromenad med hundarna och tog oss iväg till BK på eftermiddagen för lite lydnadsträning. Båda pudlarna fick sig ett varsitt pass. De skötte sig med bravur båda två, även om jag skulle önska ett annat beteende vid åsynen av en apport/leksak. Studsa blir galen och drar ärevarv på ärevarv. Borde (läs måste) ta tag i det där. Det gick ju fin fint häromveckan men igår var det som bortblåst. Glädjande i det är att hon minsann kan springa jättefint med en metallapport i munnen utan att greppa om och utan att det skallrar om apporten – dvs hon har ett stenhårt grepp hon inte släpper!

Vi ska ta oss till BK för träning flera gånger denna vecka har jag tänkt. Anmält till prov med de båda svarta så det är väl bara att sätta fart med träningen också, så det blir något av i slutändan.