Helgens tävlingar

Sköna maj är här och därmed tävlingssäsongerna på riktigt! Det är så roligt att få rapporter från höger och vänster om tävlingar och aktiviteter :D

S U Allt eller Inget ”Mini” och matte tävlade elitklassen i lydnad, fick ett kvitto på att de är på god väg mot championatet med fina poäng trots några missar.

S U Dribbla ”Theo” med matte tävlade lydnadsklass ett och det går verkligen troll i deras starter, nu var de på gubbis där det även var inofficiell utställning, Theo fick bryta sin tävlan fler gånger för lösspringande hundar och barn… Inte den bästa sitsen för en orutinerad hund.

S U Dansa Pausa ”Nikki” och matte Sofia var på U-DM (distriktsmästerskap för hundungdomarna) och kvalade in till Ungdoms SM genom att placera sig på 3e plats i rallylydnaden med många starter. Stort grattis till detta unga ekipage – vi ser fram emot att följa er på U-SM!!

S U Lyra ”Luna” tävlade agility för första gången sedan ett långt vinteruppehåll, ska bli så roligt att följa dem under sommarsäsongen!

Manta (Miracle Minx northern star) tävlade agility och gjorde 2 fina snabba lopp som resulterade i en första plats på pallen i ena loppet och en andra plats i lopp två. Tyvärr med 5 fel i båda loppen så inga pinnar.

11289691_10206383154275036_639196875_n

Dessutom har Rockys söner visat fram fötterna i helgen. Sine Cera El Nino vann sin klass med CK i Hässleholm, Sine Cera Darecho gjorde ett fint BPH samma dag fast i Stockholm och Charmer Wins Stormy Passion blev 2a bästa hane på Pudelklubbens rasspecial i Byske. Fina, trevliga, fartiga och livliga grabbar!

 

Själv gjorde jag inget hundigt alls, förutom njöt av härliga promenader i ömsom sol och regn, det tapetserades och lades det golv i det sista rummet i huset som ska renoveras. The end is near!