Hektiskt & Elvis

Förstår verkligen inte vart tiden tar vägen, det är bara att gå upp på morgonen och späckat schema hela dagen (+ helgerna) och dö på kvällarna. Som igår var jag upp 7 åkte hemifrån vid halvnio rycket och kom hem vid 21.30 då ställde jag mig och grovklippte Elvis som jag hämtat efter jobbet. Ett tips som jag kan dela med mig är att det är mindre lämpligt att klippa en 7 månaders mellanpudelvalp som inte är klippt sedan februari i mörker utan varesig dagsljus eller lampa i taket… haha – det var inte förrän i morse jag såg hur han såg ut… Jaja hans sällskap i dag bryr sig nog inte om hur han är klippt! Elvis åker hem på torsdag då hans matte & husse har bröllopat sig färdigt ;)

Imorse var jag djurtaxi innan jag i vanlig ordning inställde mig på jobbet. Slutar 18, blir djurtaxi igen och kl. 19 är det styrelsemöte – så hoppet att kunna klippa Elvis färdigt finns ju inte riktigt där må jag säga… kommer ju vara lika mörkt idag vid 22 tiden som igår. På torsdag är jag nog inte hemma förrän kl. 21-22 också och på fredag är det långpass på jobbet, jobbar 10-22. Lördag jobb 10-15 och sedan konfirmation av kusinen och på söndag utställning. Andas och sova får jag göra i höst tror jag…

I övrigt så är Elvis verkligen en cool kille, helt olik mina vildar i den åldern. Lite mer avvaktande men absolut inte rädd eller så. Utan mer av den modellen av hund som tänker innan han handlar. Något jag inte är van vid :P Hade inga problem med att komma till ro igår kväll och sov sedan hela natten utan problem. Får se vad hans hundvakter säger om honom. Mentalt är han lovande må jag säga. Däremot kan man undra om de där älgbenen ska få en lämplig kropp så småningom *fniss*. Gänglig är han, helt olik sin syster som jag träffade i Hässleholm som var en liten kompakt tik med mycket kropp (och lägre ben). Det ska bli kul med valpträff senare i sommar och se dem alla! Hoppas att Elvis har hunnit växa på sig lite kroppsmässigt tills dess. Han har ett väldigt fint huvud som påminner så mycket om pappa Täppas, underbar nos och uttryck! Ska bli kul och se vad det kan bli av honom!