Hästbajs, Manta och lydnadsträning

Igår var vi i Uppsala för ett besök på IKEA samt en promenad med Annika, manta, maja och nalle. Ikea besöket gick på 10 min, jag visste vad jag skulle ha- snabbt in och snabbt ut. Meeen så stannar man ju vid fyndmarknaden… och där hittade jag ju en byrå jag länge sneglat på. Sagt och gjort den fick följa med hem. Jag var ensam, jag hade min lilla bil och med mitt ypperliga ögonmått ansåg jag minsann att det skulle gå fin fint att få in paketet i bilen brevid hundburen. Sanning med modifikation. Paketet gick in. Men jag svor och slet och vrickade handleden på köpet – när jag kom hem visade jag modellen för en kompis över msn, såg då att kollit vägde 44kg. Inte konstigt att jag tyckte det var tungt och otympligt ;)

Efter Ikea mötte vi upp Annika för att åka mot Uppsala BK och en promenad med alla hundarna. Det var så mysigt. Om vi bortser att vi gick i en ridslinga och med ridslingor följer hästbajs. Överallt, hela tiden… hetsätning, vrål från mattarna, ur plockning av bajs and so on :P  Igår kväll rapade täppas hästbajsdoft och idag har de skitigt mer hästskit än egen skit. Men vad gör man inte för lite umgänge med goda vänner *tss*

Idag har vi tränat lydnad ute på gångbanan. Ska ventilera lite här tänkte jag, men det får bli senare – nu ska jag ge mig i kast med den där byrån…

Bilder från gårdagen