Funderingar och tankar

Har vart lite dålig på att uppdatera, får skylla på vädret eller något. Idag är vi inne på dag 10 med regn. Jag har officiellt tröttnat.

Studsas och min galna helg i Danmark. Ja, jag säger då det. Man ska veta att man lever. Fredag vid 18 kom vi iväg från stockholm, båten gick 23.55 – incheckning 23.25. Bilen med innehåll (efter en lite felkörning av mig, vi skyller på gps’en) anlände 23.23. Gott om marginaler. Sova på båten efter 5-6h körning? Nja så gott som. Framme i Danmark 04.00. Köra 20-25 mil till Herning. Leta frukost och sedan se det roligaste vi sett på länge… herregud det finns gott om underhållning på en parkering utanför en mässhall där hundfolk ska stressa in *döör en smula*. Inne på mässan vid 08. Hade då inte sovit mer än 2h på 26h. Lördagens utställning var inget att hänga i julgranen, men trots detta så är jag nöjd. Det var ingen matte som var på topp som visade Studsa och ja hon åandra sidan hade sovit kanske 20h av de där 26h… Vi fick Exellent (svenska CK), kom 3a i klassen och blev oplacerade i bästa tik. Det var enormt hög kvalité på de 20 tikar som var på plats. Riktigt kul att se! När både Studsa och Vilma var färdiga packade vi ihop och körde de sista 4 milen innan vi slutligen nådde vår säng för helgen. Sen sov och åt vi hela lördagskvällen. Upp igen söndag, till mässhallen och då var det dags igen. Studsa vann sin klass och placerade sig som 5e bästa tik! Enormt roligt i den konkurrensen! Sedan såg vi när Vilma sprang hem ett danskt cert och en titel med matte Tina och sen började den långa resan hem. 20-25 mil + extra mil efter letandet efter en pizzeria i ungefär vart enda stad vi passerade (och detta ska vara det ätande landet? nono). På båten med gott om tid denna gång. Ingen sömn alls eftersom att det ”bara” var kväll. Klockan 00 körde vi av båten i Göteborg och sedan körde vi varannan timme/”sov” – kl. 6.30 körde jag upp på infarten hemma. Pussade på Smilla och Täppas och sov 1½ h innan jag for till jobbet och jobbade till kl 20.00.
Har då aldrig påstått att jag är normal

Den veckan gick åt till att återfå normal rytm. Jag fick hem ny fön i veckan som vi avgudar. Jag har promenerat och tränat lydnad med hundarna. Anmält mig och Studsa till lydnadskurs så vi kommer igång igen.

Elvis har i denna veva också bytt hem, flyttat från sin familj där det inte fungerade med hans behov av stimulans och nu flyttat hem till Dionne med familj som tränar och tävlar aktivt med sina hundar i agility. Elvis trivs som fisken i vattnet och mår superbra!

I helgen ska jag till och göra ytterligare en ”långkörare” till resa. Men denna gång tänker jag inte köra så långt själv. Imorgon kl 18.00 avgår bussen till Haparanda, anländer lördag 09.40. Därifrån tar jag och Annika bil till Kontio (Uleåborg Finland) för att bli överösta av pudelbebisar – ska bli så sjukt roligt att se underbarnen, en av tjejerna ska flytta hem till Annika och vi hoppas kunna göra rätt val genom besöket. Vid 17.40, på lördagen alltså, går bussen från Haparanda och på söndag vid 09 är jag tillbaka i Stockholm. ”Man lever bara en gång”

Sedan funderar jag på att ta ett relativt stort beslut inom mitt föreningsliv. Har inte bestämt mig ännu, men det brinner lite i knutarna så jag borde verkligen bestämma mig. Gaah kan inte någon bara säga åt mig hur jag ska göra.

Ja nu har ni väl fått lite att läsa som kompensation för det dåliga bloggandet :P