Flyttpudlar

Idag har 3 av bebisarna lämnat boet för att fortsätta livet i sina nya hem, sorgset för mig och glädjande för nya mattar och hussar. Åtta veckor går med en rasande fart, känns som igår när de kom till världen och Manta blev en underbar mamma till ett helt gäng pudlar.

Först ut med flytten var Rosa, Se Upp Lyra. Matte Mirja bor långt upp i Finland, och det blev en lång dag för Rosa innan hon nådde slutdestination Uleåborg. Lyra (som ännu är odöpt) ska få köra agility och ställas ut, hemma finns det pudelsällskap och en husse, matte och lillmatte. Kommer bli ett innehållsrikt liv för fröken. Världsvan med flygplan, terminal-häng och olika länder som 8 veckors valp ;)  Min lilla hoppjerka

Näst på tur att åka var Lila, Se Upp Hit and Run. Vår lilla jag vet bäst och är inte sen att berätta det, hon charmar sig in i allas hjärtan :D  Lila som nu ska heta Leah ska bli agilityhund i Norge hos matte Camilla, jag har dock en känsla av att fröken kommer få prova på det mesta! ”Stor-matte” Tone har sedan tidigare en terv och jag är rätt övertygad om att det kommer bli en hel del röjande dem mellan ;)

På eftermiddagen kom husse och matte till Blå, Se Upp Smash, för att hämta honom. Hans nya hem blir i Norrtälje, där kommer han få bli riktigt ompysslad, vara med husse på jobbet och njuta av livet på bästa sätt! Denne sociala och väldigt kelsjuka gosse kommer i sitt nya hem kallas för Kasper, jag kommer sakna hans goa pussar och underbara ögon – det är tur vi bor nära :D

Sist men inte minst åkte världens bästa mamma. Hon var så efterlängtad av Annika och rätt trött på valparna nu, trött överlag skulle jag vilja påstå. Nu får hon behålla sin mat själv, vila upp sig och vara fit for fight i både kropp och knopp till senvåren/sommaren. Hon har verkligen vart en perfekt mamma på alla sätt och vis, född till att valpa och sköta småttingar. Kommer sakna att ha henne här hemma, hon är verkligen på så många sätt sin pappa upp i dagen och finare, mer underbara individer finns inte.

Lägret efter flytt av både syskon och mamma är väldigt väldigt lugnt. Orange, Grön och Gul är väl visserligen trötta av alla besök idag – men det är chockerande tyst och lugnt i köket. När de är ute med oss andra röjs det inte på samma sätt, är det såhär det är att ha en ”normal” kull á 3 valpar? ;)  Plättlätt sådana fall… Imorgon ska gossarna få följa med på påskbord hemma hos mina föräldrar, det blir bara vi 4 i familjen och valparna var ju där häromdagen så det ska nog gå alldeles utmärkt.