Finn fem fel


Jag håller på och städar golven, detta jäkla grustag till golv man är belönad med såhär års… Alla hundarnas sängar hamnade på ett och samma ställe… Täppas hoppade upp i min säng redan när jag tog fram dammsugaren men smilla och studsa ja de stör sig på att sängarna står på fel ställen. Smilla har därför försökt flytta dem, den till vänster försökte hon dra iväg med hjälp av filten, samma sak med ”baljan” som är under mitt skåp – det Smilla icke anade var att Spira redan lyckats hitta den ombonade nya boningen… Smillas min när hon tog tag och skulle dra och fick med sig Spira ut var obetalbar!

Biabäddarna är på sina vanliga ställen, Smillan ligger i den nya stora vi bytte till oss med Tina och gänget och Studsa i den mindre rosa. Baljan ja den står kvar under skåpet för man stör inte den ragdoll som sover…