Finbesök

Förra onsdagen ramlade, efter att ha vart lite vilse, Tone och Merete in vid 18 tiden efter att ha kört från Norge. Med sig i bilen hade de Leah (B-kullen), Malin (E-kullen), Ali (Leahs dotter) och Hermine (Meretes fralla, semester och utställning stod på schemat. Vi var väl kanske inte så semester aktiga utan mer pälsvårdsslitande. Fröknarna Malin och Ali var anmälda till raspecialen i Hammarskog och SKKs utställning i Österbybruk tillsammans med Doris och Studsa. Fyra lurviga hundar blev 4 klippta hundar till slut även om det vart lite slitigt att få det gjort. Nu var det ju kanske inte heller så skoj att det regnade båda dagarna så hundarna såg ändå ut som dränkta katter.

Reslutaten kan ni läsa om under Nyheter, vi kan väl gott och gott säga att vi var nöjda med helgens resultat. Alla tre tjejerna är unga (9-16 månader) och har framtiden för sig <3

Det var himla mysigt att ha alla jäntor här på besök, trevliga middagar och massa prat. Nästa gång ska vi dock inte anmäla till en dubbelutställning utan möjligen bara 1. Alternativt kanske inte ha någon utställning planerad alls ;)  Nu är det tillbaka till vardagen, den är lite kaosig just nu då Älta löper, Doris och Studsa är skendräktiga, Täppas är Täppas och Rocky är hane *haha*.

Doris blir kvar hos mig i några veckor då vi ska på utställningar igen till helgen och helgen efter det.

Lite bilder från helgen