Ett två tre…

…på det fjärde ska det ske, på det femte gäller det och på det sjätte smäller det!

Ungefär så känns det. Jag bara laddar och laddar men kommer som aldrig igång. Vilket är dumt, ska man flytta vore det ju bra om man satte fart. Idag har jag jobbat mellan 9-18 sedan styrelsemöte mellan 18.30-21.00, sedan rensat det skräp jag visste om att jag hade i lägenheten och burit iväg det till containern som står en bit härifrån enbart idag (grovsopshämtning). Nu sitter jag i soffan och tittar runt i lägenheten och undrar i vilken ände jag ska börja med flyttkartongerna imorgon. Attans vad jobbigt det är att flytta, men givetvis kul och spännande också!

Hundarna har vart hos pappa idag och aktiverats och kom hem alldeles trötta och utvilade. Skönt. Imorgon ska jag köra Spira till syster för hon och Zigge ska vara lekamrater tills vi är på plats i nya lägenheten. Hundarna får väl vara med (och ivägen) medan jag packar och kör kartonger. Målet imorgon är att flytta en hel del kartonger till nya lägenheten så det inte blir så mycket att köra på lördag då möbelflytten går av stapeln.

Imorgon SKA jag också hinna raka nosar och tassar på pudlarna. Täppas skulle behöva ett bad han också. Vi får väl se hur det blir med det.

Nej om man skulle packa en kartong till då. Kökssaker kan man väl leva utan i 2-3 dagar?

Wish me good luck