Enivsa är vi allihopa allihopa

Vi hade en trevlig helg i norrland helgen som var. Eller ska jag säga en trevlig helg på tåget? Vi åkte i fredags vid 18 och kom fram i Vännäs vid 06 på morgonen. Därifrån gick Studsa och jag till utställningsplatsen, med en packning som hette duga. Inte så smart visade det sig, jag skulle gena över en gräsplan och fastnade med ryggsäcken i avspärrningen så jag föll pladask. I fallet skadade jag foten, men valde att ignorera den smärtan (så gott jag kunde) under hela dagen. För mellan 06 och 21.00 var jag på gåendes fot hela tiden, mer eller mindre. Och när jag satte mig på tåget igen 21, gjorde det ont. Det smärtade hela tågresan/natten men jag tittade inte på foten förrän jag var hemma hemma vid 07 morgonen efter. Ingen vacker syn och efter läkarbesök x2 är vi lite sura på att jag inte kan röra mig som jag vill… inget gips än så länge iaf – även om det fortfarande gör ont!

Själva utställningen bidde vi bt-3, platsen bakom certet. Roligt var det att bli slagna av en Täppasdotter :)

Sedan söndags har vi således bara tagit det lugnt. Idag är det träning med lydnadsgänget i Knivsta men min fot har svårt för att köra bil, tröttsamt och väldigt handikappande. Jag ska försöka brumma upp till klubben här hemma och köra lite handikappslydnad= mycket stillasittande för matte och aktiva hundar!