Duktiga brudar!

Dagen har vart lång i skolan och jag är helt slutkörd. Men hem och hämta hundar hos mamma och pappa. Täppas fick dock vara kvar eftersom att imorgon går jag bara förmiddag och då blir de ensamma… vill inte ha tik som är på väg in i höglöp ensam med hane trots att han är kastrerad numera.

Det är en bit att gå från min parkering till lägenheten. Smilla brukar alltid ha brottom in, det beror allt oftast på att det där osynliga monstret som förmodligen går omkring här hemma i ensamhet på dagarna tappar en massa osynliga matrester i köket… hur som helst så var det en massa aktivitet vid huset vi passerar ner till vårt hus. Så koppel på brudarna för att slippa hålla koll på dem och kassar och väska osv. Jag knatar på och när vi når en liten slänt tänker jag ”nu kan hundarna få bära sina koppel in”. Då visar det sig att båda brudarna är lösa, för att jag inte fått på dem halsbanden… Klick till uppfostrade hundar som går fot med matte med en massa störning. Smilla 11 år kanske det är förväntat men Studsa 1½ år inte så självklart – och brudarna ihop inte alls ett så självklart val ;)

Väl inne har de fått hjälpa till med städning av golvet. Nu sussar de sött i varsin säng. Smilla har givetvis redan kånkat ut leksaker på golvet igen… Tur att man kan få hjälp med städningen också!